Sponsor

Vind u padel ook zo tof en wilt u vrienden met ons worden?  Wij hebben verschillende sponsor pakketen. Als sponsor van Padel Barendrecht bieden wij u:

  • Naamsbekendheid op onze website
  • Deelname aan onze businessclub*/ sportief netwerk
  • Naamsvermelding op het memberbord voor de businessclub leden
  • Uitnodiging sponsor toernooi
  • Bedrijfslogo op onze padelbaan (de plek is afhankelijk van het gekozen sponsorpakket)

Sponsor pakket  Onderstaande kosten zijn exclusief logo, plak en/of drukkosten

Brons  €500,-   per jaar

Zilver  €750,-   per jaar

Goud   €1000,- per jaar

Geen sponsor pakket wel naamsbekendheid? Koop dan een sponsordoek voor €175,-.

  

* Businessclub/ sportief netwerk

Minimaal 20% van de inkomsten van de sponsoren gaat naar de businessclub. Samen met het bedrijfsleven organiseren wij diverse events voor kinderen. Wij vinden het belangrijk dat elk kind kan sporten en daarnaast helpen we ook nog mee in de bestrijding van de bewegingsarmoede.

Samen met u zorgen we  ervoor dat ieder kind en iedere jongvolwassene de kans krijgt om padel te spelen. Want sporten is onmisbaar voor een goede ontwikkeling en gezondheid. De Businessclub van Padel Barendrecht zorgt er – zonder winstoogmerk – voor dat we toernooien en padellessen kunnen organiseren voor kinderen en jongvolwassenen.  We werken hierin samen met welzijnsorganisaties uit Barendrecht. Zo dragen we samen bij aan een gezonde en sportieve toekomst voor jongeren uit de regio! 

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op 06-18370559 of via info@padelbarendrecht.nl